Culmea hoției: A furat banii din garsoniera unui sucevean, dar nu s-a atins de bijuteriile și telefoanele expuse la vedere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, a reclamat joi, la Poliție, faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani din garsonieră. Cu toate că avea expuse la vedere telefoane mobile şi bijuterii, hoțul nu s-a atins de bunuri.

bani act sexual minor (2)

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii au stabilit faptul că locuința bărbatului a fost spartă în cursul zilei de miercuri, din interior lipsind o sumă de bani.

Abia joi proprietarul garsonierei a observat lipsa banilor întrucât nu au fost identificate urme de răvășire, căutare sau de forțare a ușii de acces.

„Din garsonieră nu se reclamă sustragerea altor bunuri sau valori, deşi partea vătămată avea expuse la vedere, telefoane mobile şi bijuterii”, se menționează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Oamenii legii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor.

„Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Totodată, atragem atenţia persoanelor pretabile la săvârşirea de fapte antisociale, că gestionarea problematicii privind infracţiunile de furt este una din priorităţile poliţiei sucevene, pentru prevenirea şi combaterea acestui fenomen, poliţiştii dispunând măsuri din cele mai ferme, inclusiv privative de liberatate ”, se mai arată în comunicatul Poliției Județene. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de