FOTO/VIDEO Bărbat din satul Lipoveni, mort într-un incendiu ce a pornit de la o țigară aprinsă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 53 de ani, din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, a murit vineri, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu puternic de la o țigară aprinsă.

incendiu Lipoveni (1)

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, a declarat că la fața locului au intervenit militari ai Detaşamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

În momentul în care pompierii au ajuns la gospodăria bărbatului ardeau materiale combustibile dintr-o cameră a casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă.

„Până la sosirea echipajelor profesioniste, localnicii l-au scos pe proprietar din casă, în stare de inconştienţă. Din păcate, medicul de pe ambulanţa SMURD nu a putut decât să constate decesul bărbatului de 53 de ani”, a declarat plt.adj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava.

El a menționat că în urma incendiului au mai ars obiecte de mobilier, materiale textile, stolerie şi alte bunuri.  (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de