Două accidente într-o jumătate de oră, vineri seara, pe Calea Unirii

Două accidente rutiere au avut loc vineri seara, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, la un interval de aproximativ jumătate de oră.

ACCIDENT - AMBASADA SUA

 

Potrivit Poliției Județene, primul accident a fost anunțat în jurul orei 19.40, o femeie de 50 de ani, din municipiul Suceava, fiind lovită de o mașină pe o trecere de pietoni.

Polițiștii suceveni au arătat că o șoferiță de 24 de ani, din comuna Zvoriştea, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat-o uşor pe femeia de 50 de ani, angajată regulamentar în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat.

Tânăra șoferiță nu consumase alcool înainte de a se urca la volanul mașinii.

Ulterior, în jurul orei 20.05, un alt accident s-a produs pe strada Calea Unirii.

„Ajungând la un sens giratoriu, un bărbat de 46 de ani, din localitate, nu a adaptat viteza şi nu a păstrat distanţa faţă de vehiculul din faţă, motiv pentru care, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Udeşti”, se menționează într-un comunicat al IPJ Suceava.

În urma accidentului, cei doi conducători auto şi un bărbat de 52 de ani, din judeţul Neamţ, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani, au suferit leziuni uşoare.

Șoferii au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 43 de ani și de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 46 de ani. (Mihaela Tcaciuc)

loading...