Handbal » Oltchim a cucerit din nou Budapesta


Intră acum și în grupul de

„Mica nationala” de la Râmnicu Vâlcea îsi continua parcursul bun din Liga Campionilor la handbal feminin. Elevele lui Tadici au reusit sa treaca bine si de etapa a doua a grupei D, obtinând o victorie la Budapesta. Adversarul, Ferencvaros, le era cunoscut înca din primavara, când cele doua echipe s-au întâlnit în semifinalele Cupei IHF. Si atunci, si acum, româncele au fost cele care au câstigat.

Meciul din capitala Ungariei a fost condus de la un cap la altul de vâlcence, care au intrat însa la pauza cu un avantaj destul de mic, 13-11. Repriza a doua a pus în evidenta o echipa mult mai concentrata si cu sete de a marca, astfel ca tabela arata, în final, 33-22 pentru jucatoarele noastre. Golurile Oltchimului au fost înscrise de Maier 9, Meirosu 7, Oltean 6, Bese, Stanca – câte 3, Luca, Lecusanu, Cherascu, Ivan – câte 1.

Dupa primele doua etape, vâlcencele se afla pe primul loc în grupa, cu 4 puncte, fiind urmate de Viborg (danezele pierzând meciul de debut chiar în România) si Ferencvaros – câte doua puncte. Pe ultimul loc, cu doua înfrângeri, se afla muntenegrencele de la Buducnost T-Mobile Podgorica.


Intră acum și în grupul de