Propuneri de cadouri speciale pentru femei, în magazinele din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea tuturor celor care încă nu au ales cadourile potrivite pentru doamnele și domnișoarele din viața lor cu sugestii inspirate din universul feminin. Bijuterii, genți, pantofi și alte articole șic sunt opțiuni ideale pentru a le răsfăța pe femei, iar în magazinele Iulius Mall se găsesc în modele și culori variate.

„Domnii care vor să le impresioneze pe femeile cu preferințe rafinate în materie de cosmetice și parfumuri sunt așteptați la magazinul Sephora din Iulius Mall Suceava. Aici vor găsi produse potrivite personalității doamnelor și domnișoarelor care le vor primi.

Sephora_Iulius Mall Suceava

O femeie nu are niciodată suficienți pantofi, așa că magazinul Medea propune perechi pentru ocazii speciale, casual, office sau sport, care să se adapteze oricărui stil.

Medea_Iulius Mall Suceava

Clienții pot găsi cadouri aparte, cu un parfum romantic, vintage sau modern, la Your Home Your Style. Rame foto, cutii de bijuterii, oglinzi și lămpi decorative, vaze, căni cu mesaje motivaționale, accesorii și multe alte articole iubite de femei sunt pe rafturile magazinului din Iulius Mall.

Your Home Your Style_Iulius Mall Suceava

Pentru doamnele și domnișoarele amatoare de lectură, librăria Cărturești dispune de o varietate de romane de dragoste, poezii sau drame, care pot fi alese în funcție de preferințele lor în literatură. În plus, cărțile le oferă domnilor prilejul de a-și exprima sentimentele într-un mod aparte, alegând volume cu mesajul potrivit.

Cărturești_Iulius Mall Suceava

Accesoriile sunt mereu o alegere inspirată pentru cadoul dăruit unei femei. La magazinul Salamander Com se găsesc modele de genți, portofele, plicuri și pantofi în culori primăvăratice și cu design în tendințe.

Salamander com_ Iulius Mall Suceava

Pentru cei care vor să le impresioneze pe femei, bijuteriile sunt cea mai bună opțiune. Piese deosebite, care le vor face să se simtă prințese, sunt propunerea magazinelor Janette, Eclipse, Atlantis Gold, Perla Neagră și Sabrini. Iar dacă doamnele își doresc coliere, brățări sau cercei pe care să le asorteze garderobei lor, la Millefiori sunt bijuterii realizate din sticlă de Murano, în culori vesele.

Iulius Mall Suceava este locul în care, cu siguranță, se găsesc cele mai frumoase cadouri pentru persoanele feminine, oricât de exigente le sunt preferințele”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții centrului comercial.


Intră acum și în grupul de