Două femei din Ucraina și Grecia depistate cu țigări și alcool de contrabandă, sub haine, la Bălcăuți


Intră acum și în grupul de

Două femei, una de 49 de ani din Ucraina și cealaltă de 48 de ani din Grecia, au fost depistate de un echipaj al Poliției din Siret transportând țigări și alcool de contrabandă.

tigari

Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orei 13.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza localităţii Bălcăuți, autoturismul condus de un localnic, în care se aflau ca pasagere două femei.

„În urma controlului interiorului autoturismului și sub îmbrăcămintea celor două pasagere, polițiștii au identificat 216 pachete țigări de proveniență ucraineană și duty free de diferite mărci, precum și 4 sticle de votcă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Polițiștii au stabilit că șoferul le-a luat la ocazie pe cele două femei de pe raza orașului Siret și urma să le transporte spre municipiul Rădăuți, necunoscând care este conținutul bagajelor acestora.

„Țigările și băuturile alcoolice în valoare totală de aproximativ 2.200 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar celor două femei li s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, se mai arată în comunicatul Poliției Județene. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de