Balonul electoral al PLD va fi mutat in toate zonele judetului


Intră acum și în grupul de

Un balon de culoare portocalie cu o înaltime de circa 20 de metri pe care sunt imprimate chipurile liderilor PLD, Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur si sloganul „Daca e Europa, Stolojan sa fie” va fi „plimbat de ici colo” prin judet de catre liberal- democratii suceveni în cadrul campaniei electorale. Balonul electoral „stationeaza” în momentul de fata pe esplanada Casei de Cultura din municipiul Suceava însa va fi mutat în toate zonele judetului. Sefului staff-ului de campanie al PLD Suceava, deputatul Romica Andreica, a declarat marti, ca în opinia liberal- democratilor balonul este un element de campanie electorala de impact si inedit în acelasi timp.

„Balonul va fi amplasat si în celelalte orase si municipii din judet. În localitatile respective am depus cereri de autorizare la primarii ceea ce înseamna ca nu actionam împotriva legii”, a tinut sa precizeze Romica Andreica. Afirmatia vine dupa ce primarul Sucevei, Ion Lungu a declarat ca PLD a pus un banner pe Hotelul Bucovina, cu o zi mai devreme de începerea campaniei electorale si fara a detine autorizatie.  

Romica Andreica si-a exprimat marti nemultumirea fata de gestul unor adversari politici de a înlatura bannere ale PLD, care în opinia acestuia erau amplasate cu respectarea normelor legale. „Regretam astfel de manifestari pe care le consideram incalificabile”, a spus liberal- democratul. Acesta a mai adaugat ca PLD îsi continua campania în forta la nivelul judetului mentionând ca la fiecare întâlnire electorala nu lipsesc presedintele PLD Suceava, Dumitru Pardau si presedintele executiv al partidului, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de