O suceveanca si-a fracturat piciorul in autobuz


Intră acum și în grupul de

O suceveanca s-a ales cu o fractura la picior dupa ce soferul autobuzului apartinând societatii Transport Public Local Suceava a carui actionar unic este Consiliul Local Suceava, în care se afla femeia, a frânat brusc. Potrivi IPJ Suceava, luni seara, la ora 19.30, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Suceava, R. Vasile , în vârsta de 56 ani din localitate, posesor al permisului de conducere categoriile ,,B+E, C+E, D+E”, din anul 1975, în timp ce conducea autobuzul marca ,,Irisbus” – mijloc de transport în comun, în apropierea unei statii a frânat brusc, iar M. Iolanda, în vârsta de 53 ani, localnica, pasagera, s-a dezechilibrat si s-a lovit de un scaun.     

În urma accidentului victima a fost transportata la spitalul judetean unde i s-a stabilit diagnosticul: ,,fractura platou tibial extern genunchi stâng”, necesitând pentru vindecare circa  50-55  zile îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de