Harșovschi: „Municipalitatea nu va tolera folosirea proprietăţii publice pentru promovare electorală”


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a ținut să atragă atenția, într-o postare pe rețeaua sa de socializare, că nu va fi admisă folosirea proprietăților publice pentru promovare electorală, pentru afișajul electoral, municipalitatea urmând să amplaseze panouri speciale, în momentul în care va începe campania electorală.

„În contextul apropierii campaniei electorale, menționez că panourile speciale pentru afișajul electoral vor fi amplasate odată cu debutul acestei perioade, iar municipalitatea nu va tolera folosirea proprietăţii publice pentru promovare electorală, indiferent de partid sau candidat”, a arătat viceprimarul Lucian Harșovschi.

curatenie (2)

El a mai precizat că în această perioadă firmele de salubrizare curăţă toţi stâlpii din municipiul Suceava.

„Deși au fost amenajate panouri speciale de afișaj, persistă obiceiul unor cetățeni ce consideră că stâlpii pot fi folosiți ca suport pentru diverse afișe publicitare”, a mai scris Lucian Harșovschi.

Viceprimarul Sucevei a atras atenția că lipirea de afișe în alte locuri decât cele special amenajate în acest scop constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 100 la 300 de lei pentru persoanele fizice și de la 1000 la 5000 de lei pentru persoanele juridice.

Harșovschi a mai menționat că în municipiul Suceava există 20 de locații pentru amplasarea legală de anunţuri, ce pot fi utililizate gratuit de toţi sucevenii, iar în următoarea perioadă vor mai fi instalate încă zece panouri de afişaj. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de