Scandalagii reținuți în arestul Poliției după ce au distrus mașina unui tânăr, în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reținut joi după-amiază doi localnici care au făcut scandal și au distrus mașina unui tânăr, în centrul Sucevei.

politie (1)

Potrivit Poliției Județene, în jurul orei 16.30, pe strada Curtea Domnească din municipiul Suceava, doi bărbați, unul de 37 de ani şi celălalt de 45 de ani, aflați în stare avansată de ebrietate, au oprit autoturismul condus de un localnic de 29 de ani și în care se afla un minor de 9 ani.

Ulterior, fără a avea un motiv, cei doi bărbați au început să lovească cu pumnii autoturismul, după care s-au urcat cu picioarele pe capota maşinii, reuşind spargerea parbrizului şi îndoirea uşoară a caroseriei.

„Conducătorul auto a coborât din autoturism, încercând să-i îndepărteze pe cei doi agresori, ocazie cu care, între cei trei a avut loc o altercaţie fizică, la care au intervenit și unii trecători, indignaţi de violenţele împotriva  conducătorului auto”, au informat polițiștii suceveni.

Aceștia au mai arătat că față de cei doi bărbați s-a dispus continuarea urmăririi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fiind reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de