Şapte elevi suceveni calificaţi la etapa naţională a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane


Intră acum și în grupul de

Şapte elevi suceveni s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane care se va desfăşura, în perioada 18-22 aprilie 2016, la Tulcea.

Olimpiada

Potrivit ISJ Suceava, etapa judeţeană a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane s-a desfăşurat, în data 5 martie 2016, la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu” Suceava, la care au participat 309 elevi din judeţul Suceava, şapte dintre aceştia calificându-se la faza naţională a olimpiadei.

La disciplina Educaţie civică s-au calificat la etapa naţională  Chifan Eduard şi Rusu Flavius Gabriel de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți, elevi în clasa a IV a, îndrumaţi de profesorii Rusu Silvica Mihaela şi Pâțu Laura.

La disciplina Cultură civică s-au calificat la etapa naţională elevele Apălămăriță Mara şi Susciuc Anastasia de la Școala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, în clasa a VIII a, îndrumate de prof. Sandu Teodora, în timp ce la disciplina Logică, argumentare şi comunicare s-a calificat elevul Dranca Constantin de la Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra Dornei, clasa a XII a, îndrumat de profesorul  Rotărescu Constantin.

La disciplina Psihologie s-a calificat la etapa naţională a Olimpiadei de ştiinţe socio-umane eleva Melinte Bianca, elevă în clasa a X a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava,  îndrumată de profesorul  Hacman Laurența, iar la disciplina Economie s-a calificat Corbuleac Costel, elev în clasa a XI a la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, îndrumat de profesorul  Bejenariu Corvin.

La disciplina Sociologie s-a calificat Steluță Georgiana, elevă în clasa a XII a la Colegiul național ”Nicu Gane” Fălticeni, îndrumată de  profesorul  Nechifor Elena Cristina, iar la disciplina Filosofie s-a calificat Găitan Tudor, elev în clasa a XII a la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, îndrumat de profesorul Voicu Călin.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de