279 de furturi din mașini înregistrate anul trecut județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a informat că în 2015 au fost sesizate 279 de furturi din auto.

furt casetofon masina

Potrivit datelor furnizate, numărul furturilor din mașini a fost în scădere anul trecut față de 2014, când s-au înregistrat 325.

„Deşi se constată o scădere statistică, sunt în continuare persoane care ignoră reguli preventive minime, expunându-se astfel victimizării”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

În acest sens, polițiștii suceveni au arătat că sâmbătă după-amiază persoane necunoscute au spart geamul unui autoturism și au sustras bunuri.

„Polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, un tânăr de 22 de ani din municipiul Suceava și-a parcat autoturismul pe o stradă din satul Şcheia, iar prietena acestuia a lăsat la vedere, pe scaun, un portofel cu acte şi bani, ocazie cu care, persoane necunoscute au spart geamul portierei și au sustras portofelul, prejudiciul fiind de aproximativ 200 de lei”, se menționează în comunicatul Poliției.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de