Universitatea „Stefan cel Mare” gazda Olimpiadei Nationale de Stiinte Economice


Intră acum și în grupul de

În premiera, Olimpiada Nationala de Stiinte Economice va fi organizata sâmbata, de Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava în parteneriat cu Asociatia Facultatilor Economice din România. La manifestare vor participa peste 30 de studenti din tara, care vor concura la sectiunea „economie institutionala si administratie publica.

Secretarul Stiintific al Facultatii de Stiinte Economice, conf. univ. dr. Carmen Nastase a declarat în cadrul unei conferinte de presa ca juriul va fi format din sapte membri, cadre universitare de la renumite facultati din tara, dar si doi studenti ai Facultatii de Stiinte Economice si Administratie Publica din Suceava. Câstigatorul marelui premiu va primi 1500 lei, premiul I este de 1000 de lei, premiul II – 750 de lei, premiul III – 500 de lei iar mentiunea este de 500 de lei.  
Carmen Nastase a mai precizat ca lucrarile sustinute în cadrul Olimpiadei vor fi publicate în volumul evenimentului.

De anul trecut, Asociatia Facultatilor Economice din România organizeaza Olimpiada Nationala de Stiinte Economice, pe 12 sectiuni, fiecare dintre acestea având loc în mai multe universitati din tara.

Un numar de cinci studenti suceveni au obtinut premii, la sectiunile gazduite de celelalte facultati, fiind vorba despre Mihaela Onut si Radu Bocancea – premiul I la sectiunea contabilitate si informatica de gestiune, derulata la Universitatea Alba Iulia; Alina Hodoroaba si Cornel Stirbu –  premiul II la sectiunea economia comertului si serviciilor, de la Universitatea Bucuresti; Iulia Ignatescu – premiul III la sectiunea economie agroalimentara si a mediului, care a avut loc la Universitatea din Târgoviste. 


Intră acum și în grupul de