Șase medalii de aur, șase de argint și șapte de bronz pentru înotătorii suceveni la Memorialul ”Schier Herman”


Intră acum și în grupul de

Înotătorii CSȘ Suceava s-au întors cu 19 medalii, din care șase de aur, șase de argint și șapte de bronz de la Memorialul ”Schier Herman”, desfășurat în zilele de 12 și 13 marie, la Oradea.

Potrivit prof. Cezar Moscaliuc, Clubul Sportiv Școlar Nr. 3 Suceava a participat la acest concurs international de înot cu un lot de 17 sportivi cu vârste cuprinse între 8-13 ani: 8 ani -Andrei Andrian, Amalia Burlacu, Alexia Burlacu ; 9 ani – Paula Boleacu si Stefan Trocin ; 10 ani – Delia Ostafi, Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Petriana Popovici, Mara Teodorovici, Paul Panait ; 11 ani Daria Lucan , Maria Verciuc , Mario Diaconescu si Teodor Plamada ; 12 ani -Ionut Socoliuc si 13 ani – Victor Turluianu.

Performanțele excelente realizate de sportivicii suceveni s-au concretizat în 19 medalii,  din care șase de aur, șase de argint și șapte de bronz.

Astfel,  Daria Lucan (11 ani) a obținut două medalii de aur la probele  50 Bras și 50 Fluture, două medalii de argint la probele  50 Spate și 100 Liber și  o medalie de bronz la proba 200 Liber.

medalii

Maria Verciuc (11 ani) a luat o medalie de aur la proba  100 Liber, o medalie de argint la  proba 200 Liber și o medalie de bronz la proba 50 Bras.

Ioana Ursu (10 ani) a câștigat două medalii de aur la probele 50 Spate și 50 Fluture și două medalii de bronz la probele – 50 Bras și 50 Liber.

Delia Ostafi (10 ani) a obținut o medalie de aur la  proba 50 Liber și două medalii de argint la probele 50 Fluture și 50 Bras.

Amalia Burlacu (8 ani) a obținut o medalie de argint la  proba 50 Bras,  Alexia Burlacu (8 ani) – o medalie de bronz la proba 50 Bras, iar Andrei Andrian (8 ani) a luat două medalii de bronz la probele 50 Spate și 50 Liber.

“Rezultatele obținute au fost excelente, sportivii doborându-și recordurile personale, chiar dacă nu au fost în forma maximă , ei participând la această competiție direct din pregătire ”, a declarat Moscaliuc.

La cea de-a VII-a ediţie a Concursului Internaţional de Înot Memorialul ”Herman Schier” au participat aproximativ 700 de sportivi. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de