Un bătrân de 83 de ani, din Dolhești, a rămas fără 30.000 lei după ce a primit în casă doi bărbați care voiau să cumpere nuci


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Preutești au fost sesizați marți după-amiază că un bătrân în vârstă de 83 de ani, din comuna suceveană Dolhești, a rămas fără 30.000 lei după ce a primit în casă doi bărbați care voiau să cumpere nuci.

bani

Potrivit IPJ Suceava, marți, în jurul orei 11.00, la casa bătrânului s-au prezentat doi bărbați necunoscuți care i-au solicitat să le vândă o cantitate de nuci.

Astfel, după ce le-a dat un sac cu nuci, pentru care urmau să achite suma de 100 lei, unul dintre cei doi bărbați i-a înmânat o bancnotă de 500 de lei, ocazie cu care, bătrânul a intrat în casă, fiind urmat de cei doi pentru a le da restul.

„Profitând de neatenția victimei, unul dintre suspecți i-a sustras suma de 30.000 lei, după care, cei doi au plecat cu un autoturism”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de