Un bătrân de 83 de ani, din Dolhești, a rămas fără 30.000 lei după ce a primit în casă doi bărbați care voiau să cumpere nuci

Polițiștii din Preutești au fost sesizați marți după-amiază că un bătrân în vârstă de 83 de ani, din comuna suceveană Dolhești, a rămas fără 30.000 lei după ce a primit în casă doi bărbați care voiau să cumpere nuci.

bani

Potrivit IPJ Suceava, marți, în jurul orei 11.00, la casa bătrânului s-au prezentat doi bărbați necunoscuți care i-au solicitat să le vândă o cantitate de nuci.

Astfel, după ce le-a dat un sac cu nuci, pentru care urmau să achite suma de 100 lei, unul dintre cei doi bărbați i-a înmânat o bancnotă de 500 de lei, ocazie cu care, bătrânul a intrat în casă, fiind urmat de cei doi pentru a le da restul.

„Profitând de neatenția victimei, unul dintre suspecți i-a sustras suma de 30.000 lei, după care, cei doi au plecat cu un autoturism”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului. (Mihaela Tcaciuc)

 

loading...