Pentru țigări de aproape 2.700 de lei, un bărbat din Drăgoieşti a rămas fără autoutilitară, 3.000 de dolari și 180 de euro


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Drăgoieşti, care a fost depistat pe raza comunei Dărmăneşti transportând țigări de contrabandă de aproape 2.700 de lei, a rămas fără autoutilitară, circa 3.000 de dolari și 180 de euro.

tigari provenienta ucraineana

Poliția Județeană a informat că în cursul zilei de marți, 15 martie, un echipaj de poliție din Dărmănești a oprit pentru control pe raza comunei autoutilitara condusă de un bărbat de 36 de ani, din comuna Drăgoieşti.

„În urma controlului autoutilitarei, polițiștii au identificat în locaşuri special amenajate 268 pachete de ţigarete de provenienţă ucraineană, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport”, se arată în comunicatul Poliției Suceava.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, fiind dispuse măsuri de ridicare şi indisponibilizare în vederea continuării cercetărilor a ţigărilor în valoare de circa 2.680 lei, a autoutilitarei și a sumelor de 2.921 dolari SUA şi 180 euro, bani aflați la conducătorul auto. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de