Șase oferte depuse pentru modernizarea iluminatului public în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, că societatea Electrica Serv SA Bucureşti și cinci asocieri de firme din România şi din alte ţări UE au depus oferte la licitaţia organizată de Primăria Suceava pentru modernizarea iluminatului public în municipiu printr-un proiect cu finanţare de 6,4 milioane de franci elveţieni prin Programul de cooperare Elveţia-România.

stalp iluminatPotrivit edilului -șef, în punctarea ofertelor, 70 la sută va conta propunerea financiară, iar 30 la sută propunerea tehnico-economică.

În municipiul reședință de județ, se implementează  prin Programul de cooperare Elveţia-România proiectul  „Management modern şi eficient al iluminatului public din municipiul Suceava”  în valoare de 6,4 milioane de franci francezi, din care contribuţia municipiului Suceava este de 15 la sută.

Prin acest proiect vor fi înlocuite 3.483 de becuri de iluminat public cu unele cu led, economice şi cu durată de viaţă mai lungă, dar şi un sistem de telegestiune de control la distanţă a iluminatului public în municipiu. (N.B.)


Intră acum și în grupul de