Policlinica Bethesda a deschis un centru modern de imagistica


Intră acum și în grupul de

Singura unitate sanitara din judet ce are în dotare un computer tomograf, este Policlinica privata „BETHESDA” din Suceava, care a deschis un centru de imagistica modern. Centrul medical de diagnostic imagistic de la „BETHESDA” dispune de un tomograf de ultima generatie, un osteodensitometru, un mamograf si un aparat ROENTGEN, iar din martie 2008 va fi dotat si cu un aparat de Rezonanta Magnetica Nucleara-RMN.

Seful Policlinicii „BETHESDA”, medicul chirurg Stefan Puscasu a precizat ca pretul pentru analizele de computer tomograf va fi cuprins între 150 si 450 de lei si a adaugat ca printr-un software foarte modern, tomograful este conectat la centre medicale din Craiova si Bucuresti, iar specialistii acestora vor putea fi consultati la punerea unui diagnostic.

Aflata la inaugurarea Centrului de imagistica de la Policlinica „BETHESDA”, presedinta Casei Judetene de Sanatate, Cristina Iordachel, a declarat ca pentru 2008, institutia pe care o conduce va încheia un contract cu unitatea sanitara privata, pentru efectuarea examenelor de computer tomograf si RMN.


Intră acum și în grupul de