Accident grav la Șcheia: o femeie a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier a avut loc luni pe DN17, pe raza comunei Şcheia, în urma căruia o femeie a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, un autoturism în care se aflau patru persoane a părăsit carosabilul și a intrat într-un cap de pod.

accident (4)

La fața locului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, dar și două autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Găleată a menționat că două dintre persoanele implicate în accident au rămas încarcerate.

„Din păcate, pentu una din victimele încarcerate, o femeie în vârstă de 64 de ani, nu s-a mai putut face nimic, medicul SMURD declarând decesul”, a declarat plt.adj. Alin Găleată.

El a mai arătat că alte două persoane rănite, doi bărbaţi de 60 şi 53 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate, iar a patra persoană implicată în accident a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

accident (1)

„La finalul operaţiunilor de salvare, un echipaj al pompierilor militari a sablat carosabilul şi a îndepărtat urmele de carburanţi şi lubrifianţi de pe şosea, pentru evitarea producerii altor evenimente neplăcute”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de