Mai multe locuri speciale pentru fumat vor fi amenajate în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Râmbu, a declarat, luni, că mai multe locuri speciale pentru fumat vor fi amenajate în curtea unităţii, amplasarea acestora fiind deja stabilită.

fumat interzis

Râmbu a spus că pentru respectarea prevederilor noii legi care interzice fumatul în spaţiile publice conducerea SJU Suceava a luat decizia amenajării a trei puncte speciale pentru fumat care vor fi amplasate în curtea clădirii noi a spitalului.

El a mai spus că aceste puncte vor fi dotate aparate automate de cafea, coşuri de gunoi şi cu câte o copertină de protecţie pentru ploaie.

Managerul SJU Suceava a explicat că unul dintre locurile speciale pentru fumat va fi amplasat în apropierea parcării de lângă UPU, altul în zona Ambulatoriului de specialitate al SJU Suceava şi al treilea va fi amplasat în apropierea intrării în corpul F al spitalului.

Râmbu a precizat că şi în curtea clădirilor istorice ale SJU Suceava, dar şi în cea a Secţiei de Psihiatrie din Burdujeni vor fi amenajate astfel de locuri speciale pentru fumat.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de