Zece liceeni şi cinci elevi de gimnaziu vor reprezenta judeţul Suceava la etapa naţională a Olimpiadei de Informatică


Intră acum și în grupul de

Zece elevi suceveni din clasele IX-XII şi cinci elevi din clasele V-VIII s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Informatică ce se va desfăşura la Craiova, respectiv la Bucureşti.

informatica

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, la clasa a IX a, s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de Informatică elevii Mihai Horodincă de la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, îndrumat de profesor G. Coaja şi Robert Arotăriţei de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumat de profesorii Ovidiu Marian Marcu şi Giorgie Daniel Vlad.

La clasa a X a s-au calificat patru elevi, din care doi de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava – Andrei Zăicescu şi Cosmin Sahlean, îndrumaţi de profesorii Ovidiu Marian Marcu şi Adrian Petrişor, doi elevi de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava- Cosmin Gabriel Tanislav şi Andrei Doroftei, îndrumaţi de profesorii Marius Ududec şi Vlad Lazăr, precum şi un elev de la Liceul Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei- Florin Gabriel Haja, îndrumat de profesorii Suzana Sestac şi Paul Bereholschi.

La clasa a IX a s-au calificat doi elevi de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava : Şerban Ştefan Şlincu, îndrumat de profesorii Marius Ududec, Ovidiu Marcu şi Daniela Marcu şi Tudor Maxim îndrumat de profesorii Marius Ududec şi Dana Marcu.

La clasa a XII a s-a calificat elevul Cosmin Vlădianu de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava îndrumat de profesorii Ovidiu Marian Marcu, Giorgie Daniel Vlad şi Daniela Marcu.

La etapa naţională a Olimpiadei Naţionale de Informatică pentru elevii de gimnaziu s-au calificat cinci elevi: Ştefan Domunco, clasa a V a,  de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava, îndrumat de profesorul Daniela Petrovici, elevii Eduard Dumitrescul şi Bogdan Rusu, clasa a VI a,  de la Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, îndrumaţi de profesorii Daniela Marcu şi Liviu Pînzaru, elevul David Corneliu Turturean, clasa a VII a de la acelaşi colegiu, îndrumat de profesor Raluca Veronica Costineanu şi elevul Eduard Timotei Paulic, clasa a VIII a, de la Liceul Teoretic Filadelfia, îndrumat de profesorii Narcisa Ştefănescu şi Florin Manghiuc.

Etapa naţională a Olimpiadei de Informatică se va desfăşura la Craiova, în perioada 15-20 aprilie 2016, pentru elevii de liceu şi la Bucureşti, în perioada 21-25 aprilie 2016, pentru elevii de gimnaziu.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de