Marele premiu al sectiunii Administratie Publica a Olimpiadei Studentilor Economisti adjudecat de Universitatea „Stefan cel Mare”


Intră acum și în grupul de

Olimpiada Nationala de Economie, editia a II-a, sectiunea Economie Institutionala si Administratie Publica, organizata în Suceava, în perioada 10-11 noiembrie, de Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica (FSEAP) sub egida Asociatiei Facultatilor de Economie din România (AFER) si-a desemnat câstigatorii din cei peste 30 de studenti din 10 centre universitare ce au participat cu lucrari. Scopul evenimentului a fost dezvoltarea si sustinerea elitelor studentesti, dar mai ales încurajarea cercetarii stiintifice a acestora.

Au fost premiate 13 lucrari pe cele doua sectiuni. Fiecare sectiune a avut si un Mare Premiu a carui recompensa financiara a fost de câte 1500 lei, astfel: la sectiunea Economie Institutionala, Bratulescu Cornelia de la Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Management; iar la sectiunea Administratie Publica,  Zaharia Petronela de la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava,  Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica.

Decanul FSEAP, prof. univ. dr. Elena Hlaciuc, considera ca  “organizarea olimpiadei constituie o realizare pentru mediul academic sucevean, în special pentru mediul economic. 


Intră acum și în grupul de