FOTBAL. Liga III- a : Cetatea a ajuns la 80 de goluri marcate in Liga a III-a


Intră acum și în grupul de

Parcursul Cetatii din actuala editie de campionat este unul impresionat. 13 victorii si o singura remiza este palmaresul sucevenilor care sunt decisi sa stabileasca un  nou record, acela de a nu pierde niciun joc pâna finalul stagiunii.

Cetatea si-a dovedit eficacitatea si în ceea ce priveste numarul de goluri marcate. Numai în primele 14 etape, elevii lui Marian pana au înscris 39 de goluri, cu doua mai putin decât în întreg sezonul 2004-2005. Atunci, sucevenii au marcat 41 de goluri în cele 26 de etape. Asadar, numai în Liga a III-a Cetatea a acumulat deja 80 de reusite, ultima fiind semnata de Vasilica Dicher, cel care a stabilit scorul final, 2-0 cu Juventus Falticeni.

Meciul 50 în Liga a III-a!

Partida disputata vineri între Cetatea Suceava si Juventus Falticeni, încheiata cu victoria elevilor lui Marian Pana cu scorul de 2-0 a însemnat al 50-lea joc al galben-albastrilor în cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii. În sezonul 2004-2005 Cetatea Suceava a disputat 26 de partide (formatul de atunci al echipei fiind diferit) la capatul carora si-a asigurat primul loc si totodata promovarea în Liga a II-a. 


Intră acum și în grupul de