Autoutilitară devastată de hoți la Vatra Moldoviței. Prejudiciul depășește 22.000 de lei


Intră acum și în grupul de

O autoutilitară parcată pe raza comunei Vatra Moldoviţei a fost spartă de hoți vineri seara, valoarea prejudiciului fiind de peste 22.000 de lei.

autoutilitara

 

Potrivit Poliției Județene, hoții au distrus geamurile portierelor și au forțat ușa remorcii, iar din interiorul autoutilitarei au sustras documentele conducătorului auto și alte mașinii, bani, aparatură electronică, un telefon mobil și mai mulți saci cu peleți din rumeguș, unii fiind găsiţi abandonaţi pe marginea drumului şi pe albia pârâului Ciumârna.

În urma investigaţiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri, unul de 18 ani şi celălalt de 19 ani, ambii din comuna Vatra Moldoviței, care au recunoscut faptul că împreună cu un localnic de 37 de ani au sustras bunurile din autoutilitară și din remorca acesteia, după care, fără motiv, au distrus elementele caroseriei autoutilitarei şi unele bunuri găsite în interior.

„Cei doi tineri au predat polițiștilor un laptop, un telefon mobil, suma de 100 de euro și alte obiecte, fiind recuperat un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei și recuperarea prejudiciului. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de