Acasă Actualitate Patru liceeni din judeţul Suceava vor participa la etapa naţională a Olimpiadei...

Patru liceeni din judeţul Suceava vor participa la etapa naţională a Olimpiadei de limba engleză


Intră acum și în grupul de

Patru liceeni suceveni s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de limba engleză care se va desfăşura, în perioada 18-22 aprilie 2016, la Tîrgu Jiu.

engleza



Potrivit inspectorului şcolar pentru limbi moderne din cadrul ISJ Suceava, profesorul Constantin Tiron, etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză, pentru elevii de liceu, a avut loc în datele de 20 martie și 26 martie 2016, la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava.

Astfel, la proba scrisă a olimpiadei desfăşurată, în data de 20 martie, au participat 171 de elevi din clasele IX-XII, iar 40 de elevi care au obţinut la proba scrisă minimum 95 de puncte au participat, în data de 26 martie 2016, la proba de baraj (proba orală de listening și de speaking).

Tiron a spus că în urma centralizării rezultatelor de la cele trei probe (proba scrisă, proba de listening și cea de speaking)  s-a stabilit lotul olimpic județean ce va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba engleză, care va avea loc, în perioada 18-22 aprilie 2016, la Tîrgu Jiu.

Elevii care vor participa la etapa naţională a Olimpiadei de limba engleză sunt : Sabin George Horomnea, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (profesori  îndrumători Cristian Sălăgean și Mihaela Fodor), Ștefana Chelba, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Loredana Cîrciu), Elisa-Maria Sălăgean, clasa a X-a, secțiunea bilingv, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (profesori  îndrumători Ana Maria Fomin și Laura Salciuc) şi Alexandra Fărtăiș, clasa a XI a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (profesori îndrumători Laura Salciuc și Camelia Butnaru).

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version