Un bărbat din Suceava prins în timp ce gonea pe DN 17. Poliţiştii au constatat că era băut şi nici nu are permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au depistat, sâmbătă după amiaza, un sucevean care conducea cu 92 de km/h într-o zonă cu limitare de viteză de 50km/h, dar surpriza a fost că acesta nu avea nici permis şi era şi băut.

politie (4)

Astfel, sâmbătă la ora 14.56,  un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava,  a oprit pentru control pe DN 17, în  afara comunei Stroieşti, autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani din municipiul  Suceava care a fost depistat de aparatul radar în timp ce circula cu viteza de 92 km/h pe un sector de drum cu limitare de 50 km/h.

 

Întrucât mirosea a alcool, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul  figurează cu permisul de conducere anulat.

 

În acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal.(N.B.)


Intră acum și în grupul de