Liberal-democratii acuza ca locuitorii din Campulung sunt tinuti in frig pana cand Tariceanu va inaugura centrala termica


Intră acum și în grupul de

Presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau a declarat joi, într-o conferinta de presa ca este inadmisibil ca populatia din Câmpulung Moldovenesc sa fie tinuta în frig doar pentru ca premierul Calin Popescu Tariceanu sa inaugureze aceasta investitie.

Acesta a afirmat ca este „o atitudine cinica” sa se amâne punerea în functiune a solutiei alternative de la centrala termica pâna sâmbata când ajunge Calin Popescu Tariceanu sa taie pamblica, în semn electoral, dupa ce premierul a promis de doi ani ca rezolva aceasta problema.

Pe de alta parte, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Seban a spus ca presedintele PLD Suceava, Dumitru Pardau, este interesat de problemele locuitorilor din acest oras doar în campanie electorala.

„Pe premier nu-l intereseaza festivismele ci problemele cetatenilor. De aceea au fost alocate de la buget sume de bani pentru solutionarea problemei caldurii în municipiu”, a spus Gabriel Serban.

La centrala termica din municipiu au fost efectuate investitii de 150 000 de euro pentru arzatoare mixte, gaz natural/CLU si pentru depozitarea combustibilului, iar Guvernul a alocat suma de 1 milion de lei pentru achizitionarea de CLU cu care sa fie produs agent termic.

Aceasta varianta, de producere a agentului termic cu CLU a fost agreata de responsabilii proiectului „Suceava-Utilitati si mediu la standarde europene” ca solutie provizorie pâna când Ministerul Economiei si Finantelor va organiza licitatia în urma careia sa fie desemnat operatorul de gaz natural din judet.


Intră acum și în grupul de