Fotbal : Amenintari de la Sofia: „Le rupem capetele romanilor”


Intră acum și în grupul de

Fanii români care fac deplasarea la Sofia, pentru meciul nationalei României cu Bulgaria, din cadrul preliminariilor EURO 2008, trebuie sa fie atenti. Contidianul bulgar Meridian Match a scris, joi, ca fanii echipelor rivale Levski Sofia si TSKA Sofia se vor uni pentru a îi ataca pe românii care vor merge la meciul cu Bulgaria. „Fanii de la Levski si TSKA promit: Le rupem capetele românilor”, este titlul materialului din presa bulgara.

Meridian Match scrie ca ultrasi ai celor doua echipe, alaturi de cei ai formatiei Botev Plovdiv, pregatesc o încaierare în localitatea Bâlgarski Izvor, aflata în drumul spre Sofia, totul putând avea un deznodamânt „sângeros”.

Suporterii bulgari sunt nemultumiti de declaratiile facute de jucatorii români, în special de afirmatia lui Adrian Mutu dupa meciul cu Olanda. Acesta a mentionat ca ar dori ca alaturi de România sa se califice olandezii, deoarece sunt mai civilizati.

Suporterii bulgari au fost incitati si de articolele aparute în ultima vreme în presa bulgara si de atacurile acesteia împotriva poporului român. Meciul de fotbal, nu dintre suporteri, va avea loc sâmbata, de la ora 18.00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia.


Intră acum și în grupul de