Handbal : HCM Constanta, prima victorie in Liga Campionilor


Intră acum și în grupul de

Pâna joi seara, Steaua Bucuresti si HCM Constanta au avut linii de clasament identice în Liga Campionilor la fotbal, respectiv handbal: patru înfrângeri din patru meciuri. Partida cu numarul cinci a însemnat însa pentru dobrogeni prima victorie din acest sezon si spalarea multora dintre pacate.

Constantenii au reusit sa sparga gheata – pe teren propriu – în fata unui Hammarby care câstigase în tur la opt goluri diferenta. Desi ar fi avut nevoie de o victorie la noua lungimi de unda pentru a prinde locul trei în grupa – echivalent cu participarea în primavara europeana a Cupei Cupelor – HCM nu a reusit acest lucru, câstigând totusi la doua goluri, scor 32-30, si aducând primele doua puncte în actuala editie a Ligii.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Toma (11), Schuch (4), Adzic (4), Csepreghi (3), Hejtmanek (3), Muresan (2), Kazic (2), Timofte (2) si Schjolin (1). Pentru campioana Suediei principalele goluri au fost marcate de blondul Johansson (10) – în mare forma – si Grunsten (8). 


Intră acum și în grupul de