Tânăr din Mălini, lăsat fără portofelul cu bani și documente, într-o sală de jocuri din localitate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din comuna suceveană Mălini a sesizat, luni, Poliția că a fost victima unui furt, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din localitate.

jocuri electronicePotrivit IPJ Suceava, luni, la  14.48, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată  de un tânăr de 20 de ani din comuna Mălini, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din localitate, o persoană necunoscută i-a sustras un portofel cu bani și documente personale.

”În urma investigaţiilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorului furtului ca fiind un bărbat de 29 de ani din județul Satu Mare, care a recunoscut faptul că, a sustras persoanei vătămate portofelul cu circa 750 lei și mai multe documente.

Portofelul cu bani și bunuri a fost restituit părții vătămate, intervenind împăcarea părților”, se arată în buletinul de presă al IPJ Suceava.

Sursa citată mai precizează că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

 

 


Intră acum și în grupul de