Titus Corlatean si Catalin Nechifor prezentati electoratului din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

La Gura Humorului, în fata a peste 300 de oameni, presedintele CJ Suceava, Gavril Mîrza i-a prezentat sâmbata, pe Titus Corlatean si Catalin Nechifor spunând ca „este o onoare pentru toti sucevenii sa aiba reprezentanti, de un asemenea profil moral si profesional în Parlamentul European si chiar daca zilele acestea judetul Suceava a fost cutreierat de aproape toti sefii celorlalte partide, sucevenii nu se vor lasa pacaliti ca pâna acum si vor vota candidatii PSD”.

Secretarul general al PSD, Titus Corlatean a anuntat sâmbata seara, la Gura Humorului, ca partidul sau nu va vota Legea bugetului pe 2008 daca domeniul Educatie nu primeste cel putin 6 procente din Produsul Intern Brut si daca pensionarii nu vor beneficia de toate drepturile propuse de PSD.

Titus Corlatean s-a referit în principal la compensarea cu bonuri valorice a tichetelor de tren nefolosite. Acesta a participat sâmbata  la o adunare electorala în orasul Gura Humorului unde a aratat ca „PSD este interesat de drepturile celor care muncesc”.

„De aceea PSD va milita pentru un nivel decent al  salarizarii, de 640 de lei salariul minim pe economie, pentru a ne pastra în tara forta de munca”, a mai spus Titus Corlatean. El a anuntat ca PSD nu va vota bugetul pe 2008, daca Educatiei nu i se vor oferi 6 la suta din PIB si daca pensionarii nu vor beneficia de drepturile propuse de PSD, cum ar fi compensarea cu bonuri valorice a tichetelor de tren nefolosite si indexarea corespunzatoare a pensiilor pentru grupele I si a-II-a de munca. 


Intră acum și în grupul de