Acasă Actualitate Titus Corlatean si Catalin Nechifor prezentati electoratului din Gura Humorului

Titus Corlatean si Catalin Nechifor prezentati electoratului din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

La Gura Humorului, în fata a peste 300 de oameni, presedintele CJ Suceava, Gavril Mîrza i-a prezentat sâmbata, pe Titus Corlatean si Catalin Nechifor spunând ca „este o onoare pentru toti sucevenii sa aiba reprezentanti, de un asemenea profil moral si profesional în Parlamentul European si chiar daca zilele acestea judetul Suceava a fost cutreierat de aproape toti sefii celorlalte partide, sucevenii nu se vor lasa pacaliti ca pâna acum si vor vota candidatii PSD”.

Secretarul general al PSD, Titus Corlatean a anuntat sâmbata seara, la Gura Humorului, ca partidul sau nu va vota Legea bugetului pe 2008 daca domeniul Educatie nu primeste cel putin 6 procente din Produsul Intern Brut si daca pensionarii nu vor beneficia de toate drepturile propuse de PSD.



Titus Corlatean s-a referit în principal la compensarea cu bonuri valorice a tichetelor de tren nefolosite. Acesta a participat sâmbata  la o adunare electorala în orasul Gura Humorului unde a aratat ca „PSD este interesat de drepturile celor care muncesc”.

„De aceea PSD va milita pentru un nivel decent al  salarizarii, de 640 de lei salariul minim pe economie, pentru a ne pastra în tara forta de munca”, a mai spus Titus Corlatean. El a anuntat ca PSD nu va vota bugetul pe 2008, daca Educatiei nu i se vor oferi 6 la suta din PIB si daca pensionarii nu vor beneficia de drepturile propuse de PSD, cum ar fi compensarea cu bonuri valorice a tichetelor de tren nefolosite si indexarea corespunzatoare a pensiilor pentru grupele I si a-II-a de munca. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version