Directorul de comunicare al Wizz Air: Din 19 august, începem să operăm pe Aeroportul Suceava. Vom avea patru curse pe săptămână către Londra


Intră acum și în grupul de

Doug Oliver, directorul de comunicare al companiei Wizz Air, sustine o conferinta de presa la Hotel Imperium din municipiul Suceava.

Doug Oliver, Nechifor si Mariuta

Doug Oliver:

”Din luna august, incepem sa operam pe Aeroportul Suceava. In ultimele 12 luni am ajuns la 22 milioane de pasageri.

Vom deschide doua noi baze, una in Sibiu si una in Iasi. Momentam, avem peste 420 de rute, in principal spre Vest, dar cautam sa atragem calatori care sa viziteze si Romania, in principal monumentele turstice de aici.

La Suceava vom avea, din data de 19 august, de patru ori pe saptamana curse catre Londra: luni, miercuri, vineri si duminica, cu preturi plecand de la 129 de lei.”

Ioan Mariuta, directorul Aeroportului Suceava:

”Pentru Suceava si pentru noi e o zi deosebita. Suntem onorati sa aflam ca cel mai mare operator aerian low-cost din Europa Centrala si de Est incepe sa opereze de pe aeroportul nostru. Au o flota foarte variata de avioane si afirma cu sinceritate si modestie ca le putem deservi pe toate. Putem prelucra 210 pasageri pe ora in momentul de fata. Eu zic ca e un rezultat al eforturilor depuse de colegii de la aeroport si cei de la CJ.”

oliver, mariuta si nechifor

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

”Destinatia Suceava a intrat in paleta de destinatii si zboruri pe care Wizz Air le ofera clientilor sai. In spatele anuntului de azi sta o munca mai putin stiuta, practic avem un an de cand purtam discutii cu ei. Au fost mai multe runde, chiar si la Budapesta. Putem acum sa ne mandrim cu faptul ca Suceava pleaca din august direct la Londra. E o destinatie asteptata. E un lucru mai putin obisnuit ca o companie aeriana sa isi asume patru zboruri pe saptamana chiar de la deschiderea zborurilor.

Nu ne dorim doar sa avem zboruri din Suceava catre Londra, ci in egala masura si de acolo catre noi. Inseamna o componenta importanta pentru promovarea turismului in Anglia. Acest anunt de azi inseamna de fapt un vis implinit. Am avut parteneri in trecut in aviatie. Era vorba de Angel Airlines, Carpatair si Blue Air. Azi, vine la Suceava principalul jucator european pe zona centrala si de est.

Sunt convins ca anuntul facut azi va insemna o avanpremiera si pentru  alte zboruri asteptate de publicul doritor. Pentru noi, tinta principala o reprezinta piata italiana, Milano, Torino si Roma, dar si cea spaniola, Barcelona si chiar Bruxelles. Multumesc celor de la Wizz Air ca au pornit foarte hotarat colaborarea, cu patru zboruri pe Londra. E important ca pasagerii sa fie multumiti de serviciile prestate atat de companie, cat si de Aeroport.”


Intră acum și în grupul de