Aproximativ 4900 de pachete de ţigări, ascunse sub crengi de brad, descoperite de poliţiştii de frontieră suceveni pe un teren din Ulma


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 4900 de pachete de ţigări de contrabandă, ce erau ascunse sub crengi de brad, pe un teren intravilan din localitatea Ulma, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina, iar în acest caz sunt cercetaţi doi bărbaţi pentru contrabandă în formă agravantă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, o patrulă a SPF Brodina din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, a depistat, marţi, pe raza localităţii sucevene Ulma, pe un teren intravilan din apropierea graniţei,  mai multe colete cu țigări, care erau ascunse sub crengi de brad.

contrabanda tigari colete (7)

 

Baxurile au fost transportate la sediul SPF Brodina, iar în urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 4.880 pachete de țigări, în valoare de aproximativ 49.000 lei.

În urma activităților specifice desfășurate, s-a constatat că la activitatea infracțională au participat doi suceveni în vârstă de 28 de ani, respectiv 29 de ani.

“Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei doi suceveni sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă”, a spus Poroch Seriţan.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de