PNL si PLD Suceava isi „fura” unii altora organizatiile locale


Intră acum și în grupul de

Liberalii si liberal democratii suceveni îsi „fura” reciproc organizatiile din teritoriu. PNL Suceava a anuntat ca presedintele PLD Moldovita, Vasile Iliese împreuna cu 200 de membri ai organizatiei, s-au înscris în PNL, însa, în replica PLD Suceava spune ca Vasile Iliese nu detine functia de presedinte al organizatiei respective. „Aceasta „fumigena” nu poate fi decât o diversiune si denota disperarea în care se gaseste PNL Suceava.

Daca PNL Moldova „a reusit” performanta sa adune la mitingul din municipiul  Suceava, la care a participat Tariceanu, doar circa 1500 de oameni, aducerea a 200 de noi membri la Moldovita ar reprezenta un motiv suficient de întemeiat ca organizatia judeteana PNL Suceava sa fie preluata de noua organizatie PNL Moldovita” precizeaza într-un comunicat presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau. Acesta mentioneaza ca mai multi membri ai PNL Moldovita au dorit sa treaca la PLD, dar au fost amenintati, cu diferite controale la firmele lor, de catre o parte din conducerea judeteana PNL.

Deputatul sucevean spune ca PNL Suceava va avea mari surprize atunci când PLD va publica lista organizatiilor PNL care au aderat la PLD. Acesta declara ca oamenii au facut acest pas deoarece „sunt total dezamagiti de politica centrala a PNL si de prestatia jalnica a organizatiei judetene a acestui partid”.

Presedintele PLD Suceava spune ca numarul real al organizatii locale PNL care au trecut la PLD este 36, dar a exemplificat doar cu cele din Dornesti, Valea Moldovei, Ulma, Baia, Preutesti.    

În replica, vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat ca PNL a anuntat mai demult ca lideri ai celor cinci organizatii locale s-au înscris în PLD, dar a tinut sa mentioneze ca în comunele respective au fost numite conduceri interimare, iar unii membri au si revenit de atunci în PNL.

Mihai Steiciuc a spus ca PLD este deranjat de plecarea celor doua sute de membri din Moldovita pentru ca astfel numarul de membri ai organizatiei PLD Suceava s-a diminuat cu mai mult de zece la suta. 


Intră acum și în grupul de