Un humorean a cumpărat un utilaj şi o platformă, iar apoi a aflat că de fapt le-a furat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni fac cercetări pentru stabilirea modului în care un utilaj şi o platformă reclamate ca furate din Fălticeni au ajuns în posesia unui bărbat din Gura Humorului care susţine că le-a cumpărat.

platforma

Astfel, potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată în data de 5 aprilie că o platformă şi un utilaj, aparţinând unei societăţi comerciale administrate de o femeie de 39 de ani din localitate şi parcate pe strada Victoriei din municipiu au fost furate.

În urma activităţilor întreprinse de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Fălticeni în cauză, vineri a fost identificat şi autorul faptei ca fiind un bărbat de 49 de ani din oraşul Gura Humorului.

 

În urma audierii, suspectul a declarat că el a avut o înţelegere cu o persoană pe care nu o cunoaşte de la care a cumpărat utilajul şi platforma şi pentru care a achita o primă tranşă de bani. Astfel în 5 aprilie dimineaţa, în jurul orei 03.00, a venit în municipiul Fălticeni şi a luat bunurile pe care le plătise.

 

Bărbatul de 49 de ani a predat platforma pe bază de dovadă, iar  utilajul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii continuă în acest caz verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis furtul şi identificarea autorilor.


Intră acum și în grupul de