Lungu: Vom aduce, cu siguranță, gazul metan în Burdujeni Sat


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

Ion Lungu

”Avem o veste buna pentru cetatenii din Burdujeni Sat. A venit raspunsul de la E.ON si sunt de acord cu realizarea investitiei. Extinderea se va face pe baza unui studiu realizat de E.ON. Ni s-a solicitat sa facem un sondaj in zona sa vedem cine doreste sa se branseze la reteaua de gaz.

Gazul metan inseamna civilizatie. Sigur, nu e ieftin, dar acolo s-a construit mult si sunt multi doritori. Vom aduce, cu siguranta, gazul metan in Burdujeni Sat.

Vrem sa aducem gazul metan si pe Dealul Manastirii, unde sunt cam 300 de case destul de grupate si e rentabil aici.

Primaria va achizitiona 11 statii de autobuz noi, pe care le vom pune in oras. Sunt statii moderne cu posibilitate de afisaj pentru primarie.

Am definitivat toate etapele pentru a face plata electronica pe www.ghiseul.ro. Fiecare cetatean va avea contul sau daca doreste si toti contribuabilii vor putea face plata impozitelor fara a mai veni la primarie.

Primaria Suceava este dispusa la orice fel de compromis ca sa gasim o solutie pentru a putea prelua noi Casa de Cultura din oras, daca intr-adevar se va vinde.

Pe 18 aprilie vrem sa depunem lista de consilieri. Primii trei sunt Lucian Harsovschi, Ovidiu Doroftei si Cristian Irimie. Pe 4 e dna Angela Zarojanu. Nu sunt de acord cu preoti pe liste. Biserica are rolul sau, iar administratia publica rolul sau.”


Intră acum și în grupul de