FOTO Percheziţii în boxe, dependinţe şi la o locuinţă de lângă piaţa centrală din Suceava. Poliţiştii au găsit peste 350.000 de ţigări şi o tonă de alcool


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Biroului de combatere a Fraudelor Vamale din cadrul IPJ Suceava desfăşoară percheziţii în nouă locaţii din proximitatea pieţei centrale a municipiului Suceava. Percheziţiile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar de contrabandă instrumentat de poliţiştii suceveni, iar autorizaţiile de percheziţie sunt emise de către Judecătoria Suceava.

percehziţii contrabandă (1)

La acţiune participă şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava.

Percheziţiile vizează o locuinţă dar şi mai multe dependinţe şi boxe anexe acesteia, locaţii în care poliţiştii deţineau date şi informaţii cu privire la depozitarea unor importante cantităţi de ţigarete şi băuturi alcoolice de contrabandă, produse accizabile ce erau comercializate fără respectarea prevederilor legale în zona pieţei centrale a municipiului Suceava.

Până la această oră au fost deja identificate în locaţiile respective şi ridicate în vederea confiscării peste 350.000 bucăţi ţigarete de diferite mărci de provenienţă extracomunitară cu o valoare de piaţă de peste 210.000 lei.

De asemenea, a fost confiscată circa o tonă alcool, reprezentând sticle îmbuteliate de votcă, whisky şi alte băuturi alcoolice de diferite mărci, precum şi alcool dublu rafinat îmbuteliat în recipiente tip pet.

După finalizarea activităţilor specifice, persoanele care deţin locaţiile dar şi posesorii mărfurilor, urmează să fie conduse la audieri pentru stabilirea participaţiei penale şi dispunerea măsurilor legale.(N.B.)


Intră acum și în grupul de