Patru hoti prinsi dintr-o lovitura


Intră acum și în grupul de

Politistii suceveni au reusit sa prinda patru hoti la doar câteva ore. Potrivit IPJ Suceava, luni seara, ora 22.40, agentii Postului de Politie Vama au fost sesizati prin 112 ca în jurul orei 22.00, patru persoane necunoscute au patruns în locuintele a doi barbati din localitate, respectiv C. CONSTANTIN, de 35 ani si I. MUGUR, de 19 ani, acestia fiind agresati, dupa care li s-a sustras un receiver antena satelit si un motofierastrau marca „Stihl”, în valoare de aproximativ 2.000 lei. Din primele cercetari s-a stabilit ca în urma cu aproximativ o luna de zile, victimele au vândut cantitatea de 6 m.c, lemn rotund rasinoase, la doua persoane din orasul Gura Humorului, contra sumei de 1.000 lei.

În seara zilei de 19.11.2007, în jurul orei 22.00, la locuinta lor s-au prezentat cele doua persoane la care le-au vândut lemnul, însotite de alte doua persoane necunoscute, solicitându-le sa le înapoieze suma de 1.000 lei, deoarece lemnul pe care l-au cumparat a fost confiscat ca fiind provenit din furt.

Întrucât victimele nu au avut cum sa înapoieze suma de bani, au fost agresati fizic si le-au fost luate bunurile mentionate mai sus.

În prezent victimele se afla internate în Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticate cu traumatism cranio-facial, contuzie ochi stâng, respectiv echimoza ochi stâng.

Politistii au reusit sa-i identifice pe cei patru suspecti, în urma cautarilor, în cursul diminetii de marti, acestia fiind localizati pe rând, pe raza orasului Gura Humorului. Este vorba de S. Costel de 42 ani, L. Ion de 23 de ani, C. Florin de 25 de ani (toti trei din orasul Gura Humorului) si P. Gabi de 19 ani din Vorona, judetul Botosani.

Potrivit IPJ, prejudiciul a fost recuperat în totalitate si restituit partilor vatamate, iar cei patru sunt cercetati, stabilindu-se deja ca implicati în eveniment sunt S. Costel (administratorul unei societati comerciale din Gura Humorului) si L. Ion (angajatul primului). Cei doi sunt anchetati pentru comiterea infractiunilor de lovire si furt. 


Intră acum și în grupul de