Fostul primar din Udeşti, Săvel Botezatu, găsit în conflict de interese penal de Agenţia Naţională de Integritate


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională de Intergriate a sesizat Parchetul Judecătoriei Suceava în cazul fostului primar al comunei Udeşti, Săvel Botezatu, care este acuzat de conflict de interese penal.

Borza Botezatu Udesti DNA

Potrivit ANI, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, Săvel Botezatu a semnat 13 contracte de asistență juridică și două contracte de prestări servicii încheiate între Primăria comunei Udești și Cabinet de avocat „Dorin Andronic” prin care s-a obținut un folos patrimonial în cuantum de 34.300 lei pentru o altã persoanã cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea cãreia a beneficiat ori beneficiazã de foloase de orice naturã.

ANI arată că fostul primar  încheiat cu Cabinet de avocat Dorin Andronic”, în calitate de persoanã fizicã, contracte de asistențã juridicã în vederea reprezentãrii sale în instanțã.
Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângã Judecãtoria Suceava în vederea verificãrii indiciilor privind sãvârșirea de Săvel Botezatu a infracțiunii de conflict de interese, se arată în comunicat(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de