FOTBAL » Dica la Benfica?


Intră acum și în grupul de

Dupa aproape 4 ani de când a venit în Ghencea, Nicolae Dica e aproape sa-si faca bagajele si sa se transfere în Occident. Benfica Lisabona este echipa care si-a reluat interesul pentru “decarul” din Ghencea, dupa ce si în vara a facut o oferta de 3 milioane de euro.

Acum, tratativele au fost reluate. Ioan Becali a plecat la începutul saptamânii trecute în capitala Portugalia, unde a stat câteva zile. Vizita a fost tinuta în mare secret, însa mai multe surse sustin ca de fapt s-a batut palma cu conducerea lui Benfica în privinta lui Dica, stire infirmata însa aseara de Victor Becali. Totusi, presedintele gruparii lusitane s-a laudat, ulterior întrevederii cu Giovanni, ca “am reusit sa-l luam pe starul campionatului României”.

Actele n-au fost semnate, dar e de asteptat sa se urmeze acelasi traseu ca si în cazul trecerii lui Ogararu la Ajax. “Lancierii” au luat acordul Stelei înca din aprilie 2005, iar transferul s-a semnat abia în iunie acelasi an pentru 3,3 milioane de euro. Dica ar urma sa joace pentru Steaua pâna la finalul anului, dupa care ar face trecerea la Benfica.


Intră acum și în grupul de