FOTBAL » Dica la Benfica?

Dupa aproape 4 ani de când a venit în Ghencea, Nicolae Dica e aproape sa-si faca bagajele si sa se transfere în Occident. Benfica Lisabona este echipa care si-a reluat interesul pentru “decarul” din Ghencea, dupa ce si în vara a facut o oferta de 3 milioane de euro.

Acum, tratativele au fost reluate. Ioan Becali a plecat la începutul saptamânii trecute în capitala Portugalia, unde a stat câteva zile. Vizita a fost tinuta în mare secret, însa mai multe surse sustin ca de fapt s-a batut palma cu conducerea lui Benfica în privinta lui Dica, stire infirmata însa aseara de Victor Becali. Totusi, presedintele gruparii lusitane s-a laudat, ulterior întrevederii cu Giovanni, ca “am reusit sa-l luam pe starul campionatului României”.

Actele n-au fost semnate, dar e de asteptat sa se urmeze acelasi traseu ca si în cazul trecerii lui Ogararu la Ajax. “Lancierii” au luat acordul Stelei înca din aprilie 2005, iar transferul s-a semnat abia în iunie acelasi an pentru 3,3 milioane de euro. Dica ar urma sa joace pentru Steaua pâna la finalul anului, dupa care ar face trecerea la Benfica.

loading...