Acasă Actualitate Conserve de carne şi peşte din Ucraina, confiscate de poliţiştii suceveni. O...

Conserve de carne şi peşte din Ucraina, confiscate de poliţiştii suceveni. O sută de firme controlate


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava, împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor Suceava şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Suceava, au organizat, joi,  o acţiune pe raza municipiului Suceava pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit.

AJUTOARE Astfel, în cadrul acţiunii poliţiştii au verificat 100 de societăţi comerciale, întreprinderi familiale sau individuale, persoane fizice, au constatat o infracţiune şi au aplicat 36 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 103.100 lei.



În cadrul aceleiaşi acţiuni au fost confiscate bunuri în valoare de 5.130 lei, constând în conserve de carne şi peşte de provenienţă ucraineană, produse industriale, articole de  îmbrăcăminte, cafea şi alte bunuri.

Cu ocazia verificărilor efectuate în Bazarul Suceava, echipa de control a identificat o femeie din localitate, care oferea spre comercializare peste 100 conserve de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 1.500 lei, încălcând normele sanitar-veterinare pentru siguranţa alimentelor.

Femeia a fost sancţionată contravenţional conform H.G. nr.984/2005, iar întreaga cantitate de produse alimentare a fost confiscată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version