Intră acum și în grupul de

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată a vremii, cu scăderea bruscă a temperaturilor, dar şi cu ploi şi chiar lapoviţă şi ninsoare la munte de duminică de la ora 14 până marţi la ora 20.

ploaie

În intervalul menţionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, va ploua temporar în toate regiunile, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp. Vor fi condiţii de grindină.

Valorile termice vor fi în scădere, iar vremea va deveni rece luni (25 aprilie) în vest, în nord şi în centru, apoi şi în restul ţării.

La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, precizează ANM.

Potrivit site-urilor specializate în prognoze meteo, în municipiul Suceava se aşteaptă, luni o minimă de 3 grade Celsius şi maxime de 10 grade Celsius, cu un cer mai mult acoperit şi cu ploaie. Marţi temperaturile vor fi şi mai scăzute, cu 2 grade Celsius minima nopţii şi 9 grade Celsius maxima zilei, în timp ce miercuri ar urma să se înregistreze o maximă a zilei de 17 grade Celsius. (N.B.)


Intră acum și în grupul de