Un bărbat de 49 de ani şi soţia sa de 28 de ani din Suceava, găsiţi carbonizaţi în casa cuprinsă de un incendiu


Intră acum și în grupul de

Doi soţi din municipiul Suceava un bărbat de 49 de ani şi soţia sa de 28 de ani au fost găsiţi carbonizaţi în locuinţa din municipiul Suceava care a fost cuprinsă de un incendiu.

incendiu pompier butelie (2)

Potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui sucevean.

În apelul sosit pe numărul unic de urgenţă 112, s-a anunţat posibilitatea ca în interior să fie două victime, proprietarul (49 ani) şi soţia sa (28 ani).

La sosirea echipajelor, ardea violent casa de locuit, construită din BCA, cu o suprafaţă de 35 de metri pătraţi, în totalitate, existând pericolul de propagare la două anexe.

De asemenea, martorii au menţionat că în interiorul casei a explodat şi o butelie de aragaz, după izbucnirea incendiului.

Din nefericire, după ce au pătruns în locuinţă, pompierii militari au găsit cele două victime carbonizate.

Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru doi bărbaţi (tatăl şi fratele proprietarului), de 82 şi 56 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, aceştia au refuzat transportul la spital.

incendiu pompier butelie (3)

Incendiul a fost lichidat după două ore de intervenţie a pompierilor militari.

În incendiu au ars bunuri materiale din cele două camere ale locuinţei – obiecte de mobilier, materiale textile, tâmplărie din lemn, aparate electrocasnice, structura din lemn a acoperişului, tâmplăria din lemn şi altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum deteriorat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.(N.B.)

incendiu pompier butelie (1)


Intră acum și în grupul de