Buzoian mort, după ce a fost lovit de două mașini, pe Calea Unirii din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un buzoian în vârstă de 57 de ani a decedat, după ce a fost lovit de două mașini pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava.

Potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, duminică, în jurul orei 16.43, în timp ce conducea autoturismul pe str.Calea Unirii, din municipiul Suceava, la intersecţia cu str. Nicolae Iorga, un bărbat de 52 de ani din localitate, a surprins și accidentat un bărbat de 57 de ani, din județul Buzău, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

accident alcooltest

”După impact, victima a căzut la pământ, după care, a fost lovită și de autoturismul condus de un tânăr de 18 ani din comuna Todireşti, care circula în spatele primului autoturism. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pietonului de 57 de ani”, a precizat sursa citată.

În buletinul de presă al IPJ Suceava se mai menționează că cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de