Volei, Divizia A2-Est : Rezultat soc. CSMU LPS Suceava ingenuncheaza pe Stiinta Bacau!


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava – Stiinta Bacau  3 – 1 (25 – 21, 25 – 20, 19 – 25, 25 – 15)

Sucevenii s-au temut foarte mult de acest meci, având în vedere rezultatele obtinute de gruparea bacauana în aceasta editie de campionat. Cu toate acestea, elevii lui Victor Pancu s-au mobilizat exemplar si au obtinut o victorie meritata, primind si aplauzele unui public sufletist.

Primul set a fost si cel mai disputat si a contat foarte mult în desfasurarea ulterioara a partidei. Sucevenii i-au surprins prin plasament pe bacauani si s-au impus cu 25-21. În setul doi, gazdele au prins curaj, coroborat cu o forma fizica foarte buna, si au câstigat cu 25-20.

Chiar daca a pierdut setul trei cu scorul de 19-25, era clar pentru toata lumea ca CSMU LPS Suceava nu avea cum sa scape victoria, profitând mai ales de nervozitatea excesiva din tabara oaspetilor. Bacauanilor nu le-a iesit mai nimic, astfel ca baietii lui Pancu s-au impus categoric în setul patru, 25-15.

De remarcat evolutia foarte buna a lui Giurca, omul meciului în opinia noastra, dar si a capitanului Andrei Sasu, cel care a fost un adevarat coordonator pentru echipa suceveana. De asemenea Petrariu a avut o evolutie peste asteptari. Din lotul echipei gazda au mai facut parte Rusu, Orasanu, Maxim, Cucuruzeac, Prodan, Ilas si Ursachi.

Prestatia din aceasta partida a tinerilor voleibalisti antrenati de Victor Pancu poate fi considerata si o rasplata pentru tehnicianul sucevean, a carui munca de aproape trei ani cu actualii componenti ai echipei începe sa dea rezultate. În orice caz, pentru a ne putea gândi la o promovare în elita voleiului sucevean ar mai fi nevoie de ceva. De bani! 


Intră acum și în grupul de