Se clatina scaunele conducerii PD Suceava


Intră acum și în grupul de

Rezultatul scrutinului din 25 noiembrie ar putea fi determinant pentru conducerea PD Suceava care risca sa fie demisa din cauza scorului sub media pe tara obtinut. Secretarul general al PD, Vasile Blaga a declarat mass-mediei luni, ca cei din conducerea centrala a partidului au început o analiza foarte atenta a rezultatelor si mai ales a conditiilor are au condus la aceste rezultate. Acesta nu si-a ascuns însa nemultumirea cu privire la filialele care au avut rezultate în jur de 20 la suta.

„Sunt organizatii, si as vrea sa spun majoritatea, care au peste 35 la suta, pâna în jurul a 40 la suta; sunt însa si câteva organizatii care au în jur de 20 la suta. Nu sunt multe, dar sunt. Am spus si astazi, acest lucru va face obiectul unei analize foarte serioase, pentru ca un lucru este cert în viata si se demonstreaza si-n politica: acolo unde stiam ca trebuia sa luam masuri si nu am luat, rezultatele au fost de 20-22 la suta.

Acolo unde le-am luat, si va rog sa va uitati la ultimul, penultimul si antepenultimul judet, la referendumul trecut si am luat masurile care s-au impus, acestea au înregistrat acum 30-32 la suta, judete din Oltenia si din sud. În continuare va trebui sa analizam cu toata atentia, la rece, ce avem de facut”, a declarat secretarul general al PD.

Vasile Blaga a si exemplificat asa zisa reforma pe care o doreste conducerea PD prin faptul ca la Botosani presedintele organizatiei judetene a PD si-a asumat rezultatele slabe si a demisionat. „Vreau sa va asigur ca vom lua toti colegii de partid masurile care se impun”, a conchis Vasile Blaga.  

PD Suceava, a carei presedintie este detinuta de Eugen Uricec a reusit sa obtina în judet 21,4 % din voturile valabil exprimate.


Intră acum și în grupul de