Increderea aratata de suceveni la euroalegeri va insemna o schimbare profunda pentru PSD


Intră acum și în grupul de

Prim vicepresedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, care a obtinut un mandat de europarlamentar, în urma câstigarii încrederii a 30 la suta dintre alegatori care au votat duminica, considera ca pentru PSD Suceava acest lucru este „ o realizare mare” în conditiile în care partidul a fost izolat pe scena politica si s-a confruntat si cu framântari în interior.

Catalin Nechifor este de parere ca acest moment va însemna o schimbare profunda pentru PSD si pentru judetul Suceava pentru ca „suntem într-o noua logica, europeana, într-o proiectie cu finantari europene nerambursabile care pot schimba soarta judetului si imaginea noastra”. Cât priveste sucevenii care i-au dat votul, viitorul europarlamentar sucevean îi asigura ca au ales varianta care sa-i reprezinte cu demnitate la Bruxelles, si spera sa nu le dea niciodata ocazia sa se simta parasiti de cel pe care l-au trimis în PE.

Acesta a mai adaugat ca, în calitate de europarlamentar, doreste sa fie o portavoce a Sucevei catre zona europeana si sa rezolve problemele din aceasta zona din perspectiva europeana. 


Intră acum și în grupul de