Fotbal. Liga Campionilor : Batalia pentru UEFA!


Intră acum și în grupul de

Steaua – Slavia Praga, marti, ora 21.45 (Pro Tv)

Steaua joaca marti, pentru onoarea Ligii Campionilor si calificarea în primavara europeana. Dupa 1-0 în eternul derbi cu Dinamo, stelistii sunt pregatiti sa învinga Slavia Praga si sa aduca primele puncte într-o campanie de Liga Campionilor pâna în acest moment dezastruoasa. Partida cu vicecampioana Cehiei, de marti , va decide si daca gruparea din Ghencea mai poate spera la a cincea “primavara europeana”. Cel putin una de Cupa UEFA.

Cehii sunt foarte motivati dupa remiza obtinuta cu Arsenal si sunt convinsi ca nu pot rata locul 3 din grupa, pozitie care i-ar califica în Cupa UEFA.

Nicolita nu s-a antrenat luni, deloc dar conducerea clubului spera ca acesta sa fie recuperate pâna la ora jocului.

Partida va fi condusa de o brigada din Luxemburg, anunta site-ul oficial al UEFA.

La centru se va afla Alain Hamer, acesta urmând a fi ajutat la cele doua tuse de Francis Crelo si de Christian Holtgen. Hamer a condus în trecut doua partide ale echipelor românesti de club. Cu centralul luxemburghez la centru, FC Arges a fost snopita pe Balaidos, de Celta Vigo, cu scorul de 7-0, în celebra „noapte neagra” a fotbalului românesc din septembrie 1998. Tot sub arbitrajul lui Hamer, Steaua a reusit o victorie mare, 1-0 cu Middlesbrough  în semifinalele Cupei UEFA din aprilie 2006, o izbânda însa care nu a fost de ajuns în privinta calificarii ros-albastrilor în ultimul act al competitiei.

Partida dintre Steaua Bucuresti si Slavia Praga, din Grupa H a Ligii Campionilor, va avea loc marti, cu începere de la ora 21.45.


Intră acum și în grupul de