Medicul Cristian Anton Irimie şi inginerul Andrei Ianovici s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al DSP Suceava

Şeful Secţiei de Obstetrică-Ginecologie din cadrul SJU Suceava, medicul Cristian Irimie şi actualul director executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică, inginerul Andrei Ianovici sunt cei doi candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al DSP Suceava.

cristian irimie

Medicul Cristian Irimie, şef al Secţiei de Obstetrică-Ginecologie din cadrul SJU Suceava, a declarat pentru NewsBucovina că s-a înscris, luni,  la concursul pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de director executiv al DSP Suceava, ce va fi organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, în data de 12 mai 2016.

De precizat este că medicul sucevean Cristian Irimie, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a mai ocupat funcţia de director al DSP Suceava între anii 2001-2005.

Actualul director executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, inginer Andrei Ianovici, a declarat pentru NewsBucovina că şi-a depus, marţi, dosarul de înscriere la acest concurs.

Reamintim că Andrei Ianovici ocupă funcţia de director executiv interimar al DSP Suceava începând cu prima decadă a lunii iulie 2015.

El este absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti, specializarea controlul şi expertiza produselor de origine animală şi a absolvit studiile universitare de masterat în Managementul igienei, controlul calităţii produselor alimentare şi asigurarea sănătăţii populaţiei.

Andrei Ianovici 1

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a publicat, în data de 7 aprilie 2016,  pe site-ul instituţiei anunţul privind Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al Direcţiilor de Sănătate Publică Alba, Arad, Bacău, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Galaţi, Ialomiţa, Olt, Satu – Mare, Suceava, Timiş şi pentru funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti.

Printre condiţiile de participare la concurs pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească se numără vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani, studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii.

(Liliana Bujdei)

loading...